Ilmastointihuolto

Auton ilmastointihuolto on tärkeää suorittaa säännöllisesti – ilmastointilaite on syytä huoltaa vähintään 3 vuoden välein ja eritoten silloin, kun ilmastointi vielä toimii. Kun huollatat auton ilmastoinnin säännöllisesti, varmistat, että ilmastointi puhaltaa kylmää ilmaa helteillä ja autosi kuluttaa vähemmän.

Säännöllisellä huollolla vältät myös kalliit ilmastoinnin korjaukset ja säästät rahaa. Kun huomaat, ettei ilmastointi enää puhalla kylmää, on tärkeää kytkeä ilmastointi pois päältä ja viedä auto ilmastointihuoltoon mahdollisimman pian. Mikäli järjestelmässä on vuoto tai jokin komponentti on rikkoutunut, ei huoltoa voida välttämättä suorittaa tai ilmastointi ei toimi huollon jälkeenkään. 

Auton ilmastointihuollosta on tärkeää huolehtia säännöllisesti. Kylmäainetta vuotaa uudenkin auton ilmastointijärjestelmästä vaikka järjestelmä on ehjä. Jos kylmäaineen määrä pääsee liian vähäiseksi, on riski, että laitteen kompressori menee rikki.

ILMASTOINTIHUOLLOT alk. 95€

AC Alfa Romeo Alpina Alpine Aston Martin Audi BMW Bentley Brilliance Buick Cadillac Chevrolet Chrysler Citroen Cupra DFSK DS Dacia Daewoo Daihatsu Dodge Ferrari Fiat Ford GAZ GMC Honda Hummer Hyundai IZ Infiniti Isuzu Jaguar Jeep KTM Kia Lada Lamborghini Lancia Land Rover Lexus Lincoln Lotus MG MINI Maserati Mazda Mercedes-AMG Mercedes-Benz Mercury Mitsubishi Morris Moskvich Nissan Oldsmobile Opel Peugeot Pontiac Porsche RAF Ram Renault Rolls-Royce Rover SEAT Saab Skoda Smart SsangYong Subaru Suzuki Tesla Toyota UAZ VAZ Volkswagen Volvo ZAZ

AC Alfa Romeo Alpina Alpine Aston Martin Audi BMW Bentley Brilliance Buick Cadillac Chevrolet Chrysler Citroen Cupra DFSK DS Dacia Daewoo Daihatsu Dodge Ferrari Fiat Ford GAZ GMC Honda Hummer Hyundai IZ Infiniti Isuzu Jaguar Jeep KTM Kia Lada Lamborghini Lancia Land Rover Lexus Lincoln Lotus MG MINI Maserati Mazda Mercedes-AMG Mercedes-Benz Mercury Mitsubishi Morris Moskvich Nissan Oldsmobile Opel Peugeot Pontiac Porsche RAF Ram Renault Rolls-Royce Rover SEAT Saab Skoda Smart SsangYong Subaru Suzuki Tesla Toyota UAZ VAZ Volkswagen Volvo ZAZ